VOEDINGSADVIES

Jouw persoonlijke voedingscoach

Ik bied jou ter ondersteuning ,naast de persoonlijke coaching, het fantastische afslankprogramma Kyalin aan. Het is een uitgebalanceerd afslankprogramma, met een wetenschappelijk onderbouwing. Kyalin bestaat uit hoogwaardige eiwitten en is meer dan een koolhydraatarm dieet. Ik heb zeer goede ervaringen opgedaan met het werken met de Kyalin producten.

Ik sta altijd voor jou klaar, geef jou een persoonlijke begeleiding tijdens het afslankprogramma Kyalin en ondersteun jou gedurende het gehele traject om jouw gewenste doelstelling te behalen. Met het Kyalin afslankprogramma zal je al snel resultaten zien en overtollige kilo’s verliezen, met een blijvend resultaat. Terwijl tegelijkertijd jouw gezondheid verbetert en jouw energielevel verhoogt. Mijn ervaring leert o.a. dat mensen met een te hoge bloeddruk, cholesterol en zelfs mensen die snurken ook absoluut baat kunnen hebben bij dit programma en veelal kunnen minderen met medicatie.

Het afslankprogramma van Kyalin wat ik jou ga adviseren tijdens de coaching is eenvoudig toe te passen in jouw dagelijkse leven, zowel thuis als op je werk. Dit programma is zeer gevarieerd, makkelijk en snel klaar te maken en niet onbelangrijk … zeer betaalbaar.

Naast het Kyalin afslankprogramma dat ik aanbied kan ik ook, los daarvan, samen met jou een zorgvuldig voedingsschema voor je samenstellen met normale voeding. Ook hierbij kan jij jouw streefgewicht bereiken en behouden. Dit traject duurt meestal wel iets langer dan ons Kyalin afslankprogramma. Vraag naar de mogelijkheden.

Mensen met indicaties zoals diabetes 2, hypercholesterolemie, de ziekte van Crohn, hypertensie, glutenintolerantie en lactose-intolerantie, zijn ook van harte welkom bij mij Yvonne Pril jouw persoonlijke voedingscoach.

 

$

FASE 1

Afslank fase
$

FASE 2

Reïntroductie
$

FASE 3

Stabilisatiefase
"

FASE 4

Gezonde voeding

Wacht niet langer. Start vandaag nog met je persoonlijke coach!