Deze gyros wrap biedt een heerlijke combinatie van smaken. De frisse zelfgemaakte knoflooksaus met magere kwark voegt een romige, lichte smaak toe, terwijl de rode peper een aangename pittigheid biedt. De kipfilet, gekruid met een zelf samengestelde gyrosmix, zorgt voor een rijke en hartige smaak die perfect balanceert met de frisse spinazie en sappige tomaat.
1 persoon
25 minuten
Wrap met kip
Ingrediënten
Gyroskruiden:
Bereidingswijze
Kwark, citroensap, knoflook, peper en zout samen mengen. Zet dit een kleine 10 minuten afgedekt in de koelkast. Fruit de ui in een pan met olijfolie tot deze glazig eruit ziet. Voeg de rode peper, kipfilet toe en kruid met peper en zout. Bak dit totdat de kip goudbruin en gaar is. Laat dit even afkoelen. Beleg de wrap met spinazie, tomaat, ui en de kip. Maak af met de zelfgemaakte knoflooksaus en vouw de wrap dicht.