Yvonne Pril

Voedings Coach

Over mij

Voor diegene die mij nog niet kennen wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Ik ben een moeder van 2 dochters, woon in Lommel en ben al ruim 25 jaar actief als personal-, bewegings- en voedingscoach, ook in Eersel en omgeving.

Mijn kennis en ervaringen heb ik opgedaan bij sportscholen en ik heb daarnaast een studie voedingsconsulente gevolgd omdat mijn interesse op het gebied van voeding en sport erg groot is. Als personal coach heb ik klanten geholpen met behulp van een gezond voedingspatroon, dus zonder gebruik te maken van producten zoals Kyalin. Mijn specialisatie is cholesterol verlaging en diabetes ondersteuning.

Naast mijn opleiding als voedingsconsulente heb ik mij altijd op de hoogte gehouden van de laatste trends op dit gebied door het bijwonen van seminars en lezingen over gezonde voeding en voedingswijzen.

Mijn ervaring met het werken met producten ter ondersteuning van het afvalproces bij mijn klanten heb ik reeds in ruime mate opgedaan. Hier is mijn droom ontstaan om dit voor mijzelf op te starten in een voor mij vertrouwde omgeving alwaar ik bekend ben door middel van mijn eerdere werkzaamheden bij een lokale sportschool. Ik heb de bewuste keuze gemaakt om te werken met Kyalin omdat ik als voedingsdeskundige hier meer dan 100% achter sta en het een fantastische aanvulling vind op gezonde voeding.

Met mijn ruime ervaring weet ik mensen aan mij te binden en op hun gemak te laten voelen, zeker in mijn knusse winkel op de Markt 51 in Eersel.

Er zijn inmiddels voldoende bewijzen dat ik de gewenste doelstellingen met betrekking tot gewichtsafname behaal die mijn klanten voor ogen hebben.

Waar sta ik voor?

Kwaliteit

Vanwege jarenlange ervaring in de sport en voedings wereld ben ik gewend kwaliteit te leveren en sta als zodanig ook bekend.

Ervaring

Vele klanten gingen jullie reeds voor met behulp van mijn beproefde methodes van gezonde voeding aangevuld met gezonde voedingsproducten en sport.

Persoonlijke aanpak

Iedere klant ervaart mijn aanpak als zeer persoonlijk en individueel waarbij er ruimte is om meer te bespreken dan alleen afvallen en sporten.

Tijd voor jou

Ik neem zeker bij de eerste intake en het weegmoment maar ook daarna gedurende het gehele traject meer dan voldoende tijd voor jou.

Thuisgevoel

In mijn werklocatie aan de Markt 51 te Eersel heb ik een sfeer gecreëerd, die zeer huiselijk aanvoelt en derhalve als een thuisgevoel wordt ervaren.

Wacht niet langer. Start vandaag nog met je persoonlijke coach!