Wat is Kyalin?

Afvallen met Kyalin

Samen met je coach naar een blijvend gezond gewicht

Kyalin is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Waarom afvallen?

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van Kyalin kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het Kyalin programma ontwikkeld. Kyalin is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de Kyalin voedingscoaches.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijft je coach je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden. Om jouw nieuwe, koolhydraatarme levensstijl voort te zetten en in balans te blijven, hebben we een unieke productlijn ontwikkeld.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

 

Voordelen

Deskundig advies

Makkelijk vol te houden

Nazorgtraject gewichtsbehoud

Lekkere producten

Volwaardige, eiwitrijke voeding

Ontwikkeld door diëtisten

Gezond voedingspatroon

Behoud van spiermassa

Kyalin is geen dieet!

Kyalin is dus GÉÉN dieet. Het is een andere manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar je anders leert eten. Dit gebeurd onder langdurige persoonlijke begeleiding van Yvonne Pril, voedings- en KyalinCoach. Het programma dat men gaat volgen is zo ontwikkeld, dat het past in ieders levensstijl.

Kyalin biedt namelijk een uitgebreid assortiment aan, met producten voor ontbijt, luch, tussendoor, diner en natuurlijk voor onderweg! Deze producten bevatten veel meer eiwitten en minder koolhydraten.

Kyalin producten

De Kyalin producten zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, en bestaan uit de beste zuivere ingrediënten. Kyalin producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij Kyalin stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten.

Yvonne Pril heeft speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

Het Kyalin assortiment bestaat uit producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase van het programma worden de maaltijden al aangevuld met groenten en vlees of vis. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta met een stukje vis samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

Lichaamsbeweging

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de Kyalin voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig.

Wacht niet langer. Start vandaag nog met je persoonlijke coach!