Welkom bij onze vestiging Lommel

Aanmelden kennismakingsgesprek

Welkom bij onze vestiging Lommel

Laat uw gegevens achter en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een gratis lichaamsanalyse.

Herken je dit, je past net of helemaal niet meer in die favoriete broek of fijne jurk en je denkt dit hoort helemaal niet meer bij mij. Jij zoekt daarin de beste mogelijkheid om weer te komen tot je streefgewicht, dan kunnen wij, Yvonne en Amey jou hierin helpen en begeleiden om zo te komen tot jouw Happy Weight.

Wij zijn het afslankinstituut voor de Kempen en omgeving met binnenkort de opening van onze 2e vestiging in Lommel en stellen ons even voor:

Mijn naam is Yvonne Pril. Door meer dan 30 jaar ervaring in sport en voeding ben ik expert geworden in gevarieerd , gezond en lekker eten. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een stabiel gewicht, gezond eetpatroon met voldoende energie.

Mijn naam is Amey Janssen. Ik heb een enorme interesse in voeding en met name ‘gezonde’ voeding. Door mijn opleiding heb ik genoeg kennis en handvaten in bezit om mensen te begeleiden / coachen naar gezondere levensstijl en die te behouden.

Ons credo bij het bereiken van jouw Happy Weight is “eten is geen straf maar moet een feestje zijn” waarbij het meest opvallende bij onze manier van afvallen is dat je geen honger hoeft te lijden. Middels persoonlijke begeleiding welke helemaal specifiek voor jou op maat wordt gemaakt wordt gezamenlijk gewerkt naar jouw van tevoren vastgestelde streefgewicht.

Dus, heb je al alles geprobeerd maar lukt het je niet om gewicht kwijt te raken en je streefgewicht te bereiken dan is het tijd om in zee te gaan met Yvonne Pril Happy Weight.

Yvonne en Amey gaan graag met je aan de slag want je staat er niet alleen voor.

Wij zijn ervaren voedingsdeskundige, plus meer 30 jaar ervaring, gespecialiseerd met diabetisch, u krijgt 1 op 1 persoonlijke begeleiding, gratis nazorg begeleiding.

Wacht niet langer. Start vandaag nog met je persoonlijke coach!